talent.

NET HELPDESK, o viziune nouă, o schimbare bine-venită.

La NET HELPDESK sunt numai oameni creativi, cu o privire proaspătă faţă de clienţi şi de munca depusă.

Staff

detaliile noastre.

office emailoffice@nethd.ro
webmaster emailwebmaster@nethd.ro
contact+40 723 541 939
suport it & supraveghere+40 723 541 939

ne place să fim mereu cu un pas înainte.

SC NET HELPDESK SRL este o companie IT care furnizează servicii multiple în domeniul antiefracţiei în baza licenţei de proiectare, instalare şi întretinere nr. 1845/T/2009 cum ar fi: soluţii complete de supraveghere video, sisteme de securitate şi alarmare, diferite automatizări. Cu o vasta experienţă în domeniul IT, compania noastră vă oferă şi servicii complete Web Hosting şi soluţii de infrastructură.


 Noi analizăm modul în care tehnologia şi serviciile pot ajuta oamenii şi companiile, preluăm problemele şi provocările lor, realizăm totul după posibilităţile, aspiraţiile şi visurile lor. Ne concentrăm asupra furnizării de Soluţii IT end-to-end pentru clienţii noştri, cu satisfacţie, cu profesionalism, astfel concepem o platformă stabilă, o prezenţă globală şi multă vizibilitate. Ţinta noastră este întreaga lume care, în cele din urmă, duce la vânzări mai bune, la marketing mai bun, la o identitate şi o infrastructură organizată pentru a efectua afaceri zi după zi.


 Cu o bogată experienţă, NET HELPDESK are o echipă puternică de specialişti. Cu soluţii sigure şi stabile, ne asigurăm că cerinţele clientului sunt îndeplinite în totalitate.


 De-a lungul timpului am păstrat în mod constant legătura cu noutăţile şi cerinţele curente de pe piaţă, asigurând o gamă largă de soluţii tehnice moderne. Am făcut tot posibilul pentru a aduce toate cerinţele pieţei sub un singur acoperiş, astfel că o anumită soluţie poate fi furnizată în orice moment clienţilor noştri.