Rezolvarea problemelor.

Noi preluam problemele dumneavostra si depunem efort pentru a oferi raspunsuri adecvate in solutionarea lor.

Fiecare problema este unica, iar solutiile noastre vin in intampinarea lor, prin particularizare.

Thinking
Sisteme Antiefractie Administrare Retele si Asistenta IT Web hosting

Sisteme de Alarma

Fii mai sigur! Noi va oferim sisteme complete de securitate care variaza personalizat in functie de proiectele si necesitatile dumneavoastra, dand astfel un plus de siguranta institutiilor sau caminului dumneavoastra.

 

Supraveghere Video

Vezi cine te fura! Nu-ti lasa afacerile la voia intamplarii, pentru ca din ce in ce mai putini oameni de afaceri o fac. Contactati-ne si cereti-ne oferta, pentru ca suntem specialisti si pentru ca este treaba noastra.

 

Sisteme Control Acces

Cheia e la tine! In ziua de astazi, nevoia de a detine controlul este din ce in ce mai mare si mai diversificata pentru ca avem mult mai multe de facut. Noi va scapam de o grija, asigurandu-va ca numai cine are cheia poate patrunde.

 

Sisteme Antifurt Magazine

Inteligenta digitala! Fie ca aveti un supermarket sau un magazin mic (ex. imbracaminte, incaltaminte, librarii etc.) este indicat sa aveti un astfel de sistem pentru a va asigura ca nimeni nu pleaca cu ce nu a cumparat.

 

Bariere Auto

Denota un plus de eleganta! Barierele auto ofera siguranta pentru o arie larga de aplicatii si sunt, de obicei, concepute pentru zone industriale sau rezidentiale.

 

Audit securitate fizica

Servicii de identificare, analiza, evaluare ┼či tratare a riscurilor la securitatea fizica a obiectivelor.

 

Administrare Retele

Pe piata IT din Romania termenul de externalizare IT este foarte putin cunoscut. De aceea, noi, SC NET HELPDESK SRL, avem solutii pentru orice problema legata de calculatoare. Majoritatea companiilor romanesti mici si mijlocii prefera sa angajeze o persoana care sa administreze reteaua lor interna de calculatoare, fara a evalua posibilitatea de a cere serviciile unei companii specializate. Apelati la noi!

 

Depanare Calculatoare

Venim in intampinarea afacerii dumneavoastra cu solutii de externalizare IT, astfel incat sa beneficiati de servicii it profesionale ce constau in rezolvarea oricarei probleme a calculatoarelor!

 

Cablare Structurata

Cablarea structurata reprezinta un set de standarde ce determina modalitatea de instalare a cablurilor ce intra in componenta retelelor de date sau voce din centre de date, birouri sau cladiri.

 

Instalare Server

Aditional serviciilor IT de administrare retea, va oferim posibilitatea semnarii unui contract de prestari servicii pe termen lung pentru instalare, configurare si administrare server de retea.

 

Retele de Calculatoare

Reteaua de calculatoare (computer network) leaga intre ele o multime mai mica sau mai mare de calculatoare, astfel incat un calculator poate accesa datele, programele si facilitatile unui alt calculator din aceeasi retea. De obicei, este nevoie si de masuri de restrictie / siguranta a accesului.

 

Consultanta IT

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business.

 

Securizare

In retelele de calculatoare, un firewall inseamna zid sau paravan anti-incendiar si este un dispozitiv sau o serie de dispozitive configurate in asa fel incat sa filtreze, sa cripteze sau sa intermedieze traficul intre diferite domenii de securitate pe baza unor reguli predefinite.

 

Devirusare

Serviciile noatre de devirusare au drept scop eliminarea acestor "intrusi" din calculatorul dumneavostra.

 

oferim ce e mai bun.

Web hosting

Pe piata IT din Romania termenul de externalizare IT este foarte putin cunoscut. De aceea, noi, SC NET HELPDESK SRL, avem solutii pentru orice problema legata de calculatoare. Majoritatea companiilor romanesti mici si mijlocii prefera sa angajeze o persoana care sa administreze reteaua lor interna de calculatoare, fara a evalua posibilitatea de a cere serviciile unei companii specializate. Apelati la noi!